Villapesupallot

3,50 

Villapesupallot on suorakaiteen muotoinen huivi joka aloitetaan väliaikaisella aloituksella keskeltä. Huiviin tehdään aluksi ja lopuksi briossia ja sen väliin pintaneuleita.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Villapesupallot on suorakaiteen muotoinen huivi joka aloitetaan väliaikaisella aloituksella keskeltä. Huiviin tehdään aluksi ja lopuksi briossia ja sen väliin pintaneuleita. Ensimmäisen briossin jälkeen väliaikaisen aloituksen silmukat otetaan puikolle myös ja huivin kumpaakin päätä neulotaan yhtä aikaa eri väreillä. Briossineulos on olemukseltaan löysempää, siksi se neulotaan pienemmällä puikolla, jotta huivin leveys pysyy samana. Huivin molemmissa reunoissa on kolmen silmukan levyinen i-cord reunus. Valmiin huivin leveys on noin 44 cm ja pituus reilu 2 metriä. Ohjeen mukainen tiheys ei ole välttämätön, oma käsiala ja mieltymys vaikuttaa lopputulokseen ja hyvä niin 🙂

Mallihuivit on neulottu Aara-langan Aatos langasta, joka on vahvuudeltaan DK eli 225m/100g. Mallihuivien värien sijoittelu voi poiketa ohjeen väriehdotuksista.

Puikot 4mm ja 5mm.

  

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Villapesupallot”