Kesä 2020

Meidän kesäloma

Tämä kevät on ollut hyvin kummallista aikaa. Olemme eristäytyneet koteihimme ja nyhjöttäneet omissa oloissa joa aivan liian pitkään. Mutta sehän sinä jo tiesit, kaikki sen tietää, ei siitä siis sen enempää.

Matkaan nyt lähdettiin

Me ei millään meinattu osata tehdä päätöstä, uskalletaanko koronan vuoksi lähteä matkaan. Lopulta kuitenkin päätettiin, että se on menoa nyt. Pyrime tekemään kaikki mahdolliset turvatoimet ja silti  nauttimaan vihdoinkin tästä ihanasta yhteisöstä.

”Älkää kertoko Katrille ja Helille, että mie en oo ennen ajanu tätä autoa” 

Pirjo

Lähdettiin matkaan asuntoautolla. Se oli ihana seikkailu. Haettiin Heli kotikulmiltaan ja lähdettiin ajelemaan kohti Jyväskylää. Pirjo oli ihan ensimmäistä kertaa tämän asuntoauton ratissa, joten aluksi kaikki tuntui himppasen jännittävältä, mutta nopeasti auto alkoi tuntumaan tutulta.

Ensimäinen yö vietettiin Äänekoskella. Siellä oli oikein mukava leirintäalue ja viettettiin oikein ihana ilta saunoen ja syöden.

Titityy

Se oli onnellinen hetki

Kuvassa Heli (Cottoneita ja muitakin matskuja-podcas) ja Maikki (Maikinkontti podcast) Rakkaat ystävät ja Villapesumosaikki huivit.

Vietettiin mukava päivä

Voi onni, oli aivan mieletön tunne päästä viimeinkin Jyväskylään ja Toivolan vanhan pihan tunnelmaan. Titityyn järjestämään pienimuotoiseen neuleiltaan oli saapunut muitakin neulojia, oli ihan huikeaa päästä vaihtamaan kuulumisia.

Me kuvattiin YouTube – live, jossa kierreltiin lankojen keskellä ja ihailtiin. Kyllä se on semmoinen lankataivas, ettei paremmasta väliä. Paina tuosta alapuolen linkkiä, jos haluat käydä kurkkaamassa, miltä siellä näytti.

Käytiin keskustassa syömässä ja vierailtiin myös Neuloosissa. Me ei ollakkaan siellä ennen käyty ja kokemus oli erittäin postiivinen. Saimme hyvää palvelua ja oli kiva ihastella lankoja.

Uusimmassa jaksossa kerromme lisää matkasta ja ostoksista joita tehtiin

"Ei sitä ihmeitä tarvita, että viihdytään. Vähän lankaa ja puikot, ja ne ihanat neulesiskot"
Pirjo ja Katri
Villapesusiskokset

Muista käydä myös verkkokaupassa.