Briossipalmikkopipo Villapesuohjelman tapaan.

Uusi ohje on julkaistu 20.02.2020

Ohje syntyi silkasta rakkaudesta kaksiväriseen briossiin ja tarpeesta hyödyntää ihania jämälankoja. Me ollaan saatu ohjevideoista paljon positiivista palautetta, joten päätettiin lähteä kokeilemaan ihan uudenlaista tapaa kirjoittaa ohje. Ohjeen runko löytyy ”paperilta” kirjoitettuna muistilappusen tapaan, ja ohjeeseen syvennytään videoilla ihan juurta jaksaen. Videot voi katsoa halutessaan vaikka kuinka monta kertaa.

Ohjeessa käydään läpi koko pipon neulominen ihan kohta kohdalta, alkaen silmukoiden luomisesta kaksi väristä aloitusta käyttäen, ja päättyen pipon kavennuksiin ja päättelyyn.

Briossipalmikkopipo Villapesuohjelman tapaan

Testinoulojilta saimme hyvää palautetta, jokainen testineuloja sai pipon tehtyä ohjeen mukaan, ja oppi briossin kahdella langalla yhtä aikaa neulomisen salat.

Pipo neulotaan kahdella kaksinkertaisella langalla yhtä aikaa. Sen neulomiseen on helppo upottaa monia erilaisia jämälankoja. Jos briossin neulonta on vielä uutta, on hyvä pitää korosteväri ja kontrastiväri selvästi erin värisinä.

Briossipalmikkopipo Villapesuohjelman tapaan.

Käytä somessa hästägiä #vpobriossipalmikkopipo, niin mekin pääsemme seuraamaan projektisi edistymistä.

Ohjeen löydät linkistä https://www.villapesuohjelma.fi/villapesuohjelman-verkkokauppa/briossipalmikkopipo-villapesuohjelman-tapaan/

Ihania silmukoita!!!