Jakso 140

Villapesuohjelma, YouTube- kanava

Jakso 140

Jakso 140 kuvattiin perjantaina 2.6.

Valitettavasti äänen kanssa oli tekninen ongelma ja koko jakson ääni rätisee. Onneksi aika moni on jakson silti jaksanut katsoa jo nyt kun tätä kirjoitellaan.

Jyväskylän Kesän Neulefestarit TOIVO Festarihuivi lankasetti
Jyväskylän Kesän Neulefestarit TOIVO Festarihuivi lankasetti

Alamme neulomaan Toivo -huivia yhteistyössä Lankakauppa Titityyn kanssa. Jokainen yhteisneulontaan osallistuva neuloo huivin kotonaan ja kesän neulefestareilla sitten otetaan yhteiskuvia huiveista.

Toivo-huivi on helppo pitsihuivi vaikka ensimmäiseksi pitsineuleeksi. Huivi neulotaan leveyssuunnassa ”siivestä siipeen”, Neulefestareiden virallisen festarihuivin ohje ostettavissa Titityyn verkkokaupasta

https://titityy.fi/fi/product/neulefestarit-toivo-festarihuivi-neuleohje/20879

Lisätietoa festareista:

https://titityy.fi/fi/category/jyvaskylan-kesan-neulefestarit/293

Jyväskylän Kesän Neulefestarit TOIVO Festarihuivi

Tässä vielä kuva huivista. Kuva on lainattu titityyn verkkosivuilta.

Olemme innoissamme tästä yhteisneulonnasta. Vaatekaappissa on yksivärisen pitsihuivin mentävä tosi iso aukko, eli tämä tuli kuin tilauksesta.

Toivottavasti sinäkin lähdet mukaan.

Valmiita neuleita on pari. Pirjolla päällä uusi paita. Silmukkamäärät on jälleen Leeni Hoimelan suunnittelemasta Rai Rai paidasta. Ohje on suomeksi julkaistu Taito-lehdessä vuonna 2018 ja englanniksi sen voi ostaa mm ravelrystä. Lankana Pirjon paidassa on Louhittaren Luola Kuutar, ihana merino-bambu lanka.

Valmiita neuleita on pari. Pirjolla päällä uusi paita. Silmukkamäärät on jälleen Leeni Hoimelan suunnittelemasta Rai Rai paidasta. Ohje on suomeksi julkaistu Taito-lehdessä vuonna 2018 ja englanniksi sen voi ostaa mm ravelrystä. Lankana Pirjon paidassa on Louhittaren Luola Kuutar, ihana merino-bambu lanka. Katrilla on käyttökokemusta langasta ja se on pysynyt todella hyvänä jo monta vuotta.

Huivi lapselle The simple thing ohjeella DK-vahvuisesta langasta https://www.ravelry.com/patterns/library/the-simple-thing

Katrin valmis on pieni huivi lapselle. Ohjeena The simple thing huivi, löytyy ilmaisena ravelrystä. Lankana on DK-vahvuinen SuloShopin merino.

Malabriko merinosok ei kestä sukassa, vahinkoja sattuu

Rikki menneet sukat on neulottu Malabrigon Sock langasta joka ei nimestään huolimatta siis ole sukkalangaksi tarkoitettu koska siinä ei ole vahviketta ollenkaan eli lanka on 100% merinoa. Ihana lanka paitoihin ja huiveihin ja tämäkin on pysynyt huiveissa varsinkin tosi hyvänä. 

Pirjo oli tilannut ihania hahtuvakiekkoja ehkä ruotsista. Nutideyarn on niiden merkki ja alla olevan osoitteen google niille löytää. Saapa nähdä mitä ihanaa niistä syntyy.

http://www.honerocheir.nu/

Katrin värikkäämmät langat on Ruskanlehden Terhin värjäämiä. Ihana tosi värikästä ja kerrassaan ihana raitapaita niistä kyllä tulisikin kun vain jostain saisi ostaa neuleaikaa. https://www.ruskanlehti.fi/

Katrin värikkäämmät langat on Ruskanlehden Terhin värjäämiä. Ihana tosi värikästä ja kerrassaan ihana raitapaita niistä kyllä tulisikin kun vain jostain saisi ostaa neuleaikaa.

https://www.ruskanlehti.fi/

Villapesusopiva yhteisneulonta alkaa!

https://youtu.be/R3O9reaQnYY

Yhteistyökumppaneina toimii Lankapuoti Tiukula ja Ilo.

Toivottavasti langat on jo hankittuna tai ainakin tilaus tehtynä. Nyt jos koskaan kannattaa tukea suomalaisia yrityksiä jos se suinkin on mahdollista.

Sopiva villatakkiin valitut langat ja lankasetit saat -20% alennuksella yhteistyökumppaneiden verkkokaupoista (ilman koodia) 5.6 asti.

Silmukkakaapelit yms Knitting Barberin tuotteet:

https://www.ckcraftandknit.com/

Käytä somessa hästägiä #villapesusopiva ja osallistut arvontaan. Palkinnot ovat lahjoittaneet Ilo, Tiukula ja Knitting Barber.

Villapesusopiva on niin ihana että se ansaitsee ehkä oman blogipostauksen eli siitä juttua myöhemmin lisää!

Lämpöistä kesäkuuta!

Pinjo designin korvakorut, uutuustuotteita suunnitellaan. Lammaskorvakorut suomalaisesta koivuvanerista.

Jakson loppupuolella Pirjo esittelee kesän uuden korun, ihanaisen lampaan ja siihen liittyen on jaksossa arvonta.